اطلاعات ثبت نام

شرایط عضویت در انجمن علمی اقتصاد توسعه منطقه ای ایران
 الف) دارا بودن یکی از شرایط زیر:

۱- عضویت پیوستهکلیه افرادی که حداقل دارای درجه کارشناسی ارشد در یکی از رشته‌های علوم اقتصادی، اقتصاد بازرگانی، اقتصاد نظری، اقتصاد صنعتی، اقتصاد توسعه، اقتصاد کشاورزی، اقتصاد انرژی و رشته های وابسته باشند، می توانند به عضویت پیوسته درآیند.

۲- عضویت وابسته: افرادی که دارای درجه کارشناسی هستند.

۳- عضویت حقوقی: ساازمان هایی که در زمینه های علمی و پژوهشی مربوطه فعالیت دارند می توانند به عضویت انجمن درآیند.

مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت عضویت

1. ثبت نام در پایگاه الکترونیکی انجمن (با درج اطلاعات کامل) (برای ثبت نام در پایگاه کلیک کنید)
  2. بارگزاری عکس مناسب با وضوح حداقل ۱۵۰ دی پی آی در سایت
  3. تکمیل و ارسال فرم درخواست عضویت
  4. پرداخت حق عضویت سالانه
  5. ارسال تصویر هر دو روی کارت ملی، کارت شناساسایی محل اشتغال، آخرین مدرک تحصیلی یا کارت دانشجویی، فرم Word و رسید پرداخت حق عضویت به آدرس ایمیل انجمن (ارائه عکس یا اسکن کارت دانشجویی برای دانشجوی دوره دکتری الزامی است)

ب) پرداخت حق عضویت

حق عضویت (اعضای پیوسته دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر) عضو هیأت علمی ۲۰۰۰۰۰۰ ریال (دو میلیون ریال)

عضویت پیوسته (دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر) غیر عضو هیأت علمی 500،000 ریال (5 میلیون ریال)

حق عضویت اعضای وابسته (دانشجویان کارشناسی) ۵۰۰.۰۰۰ ریال (پانصد هزار ریال)

جهت پرداخت حق عضویت از طریق شماره کارت  5859837009631595  متعلق به انجمن علمی اقتصاد توسعه منطقه ای ایران  نزد بانک تجارت اقدام به واریز نمایید. خواهشمند است رسید پرداخت حق عضویت در محل تعبیه شده در صفحه پرداخت بارگذاری شود. همچنین برای اطمینان از دریافت حق عضویت رسید پرداخت به همراه سایر مدارک از طریق رایانامه به آدرس  نیز ارسال شود.